Cogombres agredolços per picar, espàrrecs blancs per gastar la maonesa que ens hem endut de casa, olives negres sense os perquè li agraden al nen, una ampolla de vi térvol i una de negre envellit per sopar o dinar, varies de cervesa per reposar existències, dues capses de gelats bombó de doble xocolata que estan molt bons, una bossa de mongeta tendre congelada perquè la fresca no té bon aspecte, filet d’Abadejo, molt bo i molt barat, filet de vedella per fer a la planxa, “ensaladilla” per un primer, dos cartrons de gaspatxo al estil andalús que és el ens agrada, un pot de cigrons cuits i una gran de costelles de porc, varies ampolles d’aigua mineral perquè amb la calor… Un paquet de macarrons i un de fideus gruixuts, un paquet de “tortitas” mexicanes per enrotllar el saltejat de verdures amb pollastre, blat de moro dolç per l’amanida, una capsa rodona i metàl·lica de galetes per després, amb el cafè, “sobaos” per esmorzar, tres barres de pa d’oferta, unes peretes de les que es mengen amb dues queixalades i uns tomàquets cherry per l’amanida, carbassons i pastanagues, dues ampolles de llet sencera i dues de desnatada i una d’orxata, unes cebes tendres, els preceptius Frankfurts i les hamburgueses, una dotzena d’ous grans per fer fregits o en truita, una plata de carn magra i una de pit de pollastre i una síndria,… I sucs variats!
Hem omplert la nevera!
Joan López
Comentaris